Praktikus bútorok kislakásban

2017-09-19
Praktikus bútorok kislakásban

Legtöbbünknek sokkal több tárgya van otthon, mint amit tökéletesen el tudna pakolni anélkül hogy ne kötne kompromisszumokat a lakberendezési stílus és a kényelem terén. 

A Hársfa bútor néhány ötletet is ad a vásárlóknak, hogy a végeredmény ne csak stílusos legyen, hanem praktikus is, és amelyek kifejezetten kis lakásokban, szobákban jelenthetnek okos megoldást a helyproblémára.

  1. Lépcső alatti kihasználatlan tér polcokkal vagy fiókkal történő ellátása nemcsak stílusos megjelenést ad a lakásnak, de kifejezetten sok helyet nyerhetünk vele.
  2. Kihúzható asztallal a hétvégi ebédek nem jelenthetnek problémát. Ha alap esetben egy kisebb asztalnál is elfér a család, de hétvégén plusz vendégek is érkeznek, akkor egy kihúzható asztal tökéletes megoldást jelent bárki számára.
  3. Emeletes ágy alá beépített mini iroda: Főleg gyerekszobában alkalmazzák ezt a lehetőséget, hiszen nemcsak helyet nyerünk vele, de szuper kuckós hangulatot is kialakíthatunk vele gyermekünk számára.
  4. Nincs elég hely a lakásban ahhoz, hogy plusz székeket tároljunk a vendégek leültetéséhez? Az egymásba pakolható, tömörfából készült, támla nélküli székek megoldják ezt a problémát is!
  5. Nappali vagy hálószoba? Mindkettő egyszerre! Napközben társalgóként használhatjuk a nappalit, majd mikor nyugovóra térnénk, egyszerűen csak nyissuk ki kanapé mögötti szekrényt és hajtsuk le a franciaágyat. Látványos és rendkívül praktikus megoldás, ráadásul bárhol kivitelezhető.

Ha szeretne egyedi bútort lakásába, válassza a Hársfa Bútorházat és amit megálmodott, mi elkészítjük Önnek!